Herow is een merk van
Herow

Specificaties HeroW

Motor Deutz TDC 2012 135 pk, 99 kW
Aandrijving 4 WD, traploos hydrostatisch
met Easy Drive
Besturing 2 wiel besturing, vooras
vering met positieregeling
Tank, L 2.360
Pompen, type - L/min 463 - 276 / 463H - 322
Spuitbomen, m DELTA (18-28), FORCE (18-30),
TWIN FORCE (18-30)
Spuitdoppen, cm Standaard 50 - Optie 25
Banden 11.2.R32 | 12.4.R46
Draaicirkel (radius), m 4,50
Totale lengte, m A 5,20
Totale hoogte, m B 3,50 (transportstand)
Breedte met TWIN FORCE, m C 3,00
Spoorbreedte, m D 1,50 - 1,80 (op aanvraag)
Wielbasis (vooras-achteras), m E 2,35
Bodemvrijheid, m F 0,85
Spoeltank, L 250
Gewicht (lege tank)*, kg

5.500

 

Opties

w.o. AutoWash, AutoFill, AutoSection Control, PrimeFlow Informeer bij uw dealer of Homburg Holland welke opties voor uw bedrijfssituatie van toepassing zijn.

* Gewicht 2.360 L is incl. DELTA-spuitboom van 24 m

AutoSection Control

AutoSectionControl (ASC) is een volledig automatisch systeem dat de noodzakelijke spuitboomsecties opent en sluit. ASC regelt de secties bij het rijden over bespoten gebieden, zoals op een kopakker of een schuin stuk van een perceel, of rondom obstakels zoals bomen en dergelijke.

ASC is een kleine module, die is aangesloten op de HC 6500 en een GPSontvanger. Tijdens het spuiten legt de ASC automatisch het bespoten gebied vast. In een typische situatie, wanneer de kopakker eerst wordt bespoten, sluit ASC nu automatisch de spuitboomsecties als de gebruiker over een behandeld gebied rijdt.

PrimeFlow

PrimeFlow is een drukgebaseerd systeem voor vloeistofcirculatie naar de spuitdoppen voordat het daadwerkelijke spuiten begint. Het voorkomt bezinking en maakt het doorspoelen van de spuitboomleidingen mogelijk zonder de vloeistof op de grond te spuiten.

De conventionele bedieningskast wordt niet gebruikt. Elektrische stappenmotoren vervangen bij elke dop de veerbelaste antidrup-kranen en regelen de bediening van de doppen. Een koppelingsknooppunt regelt max. drie spuitdoppen.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!