Herow is een merk van
Herow

Opties

De Homburg HeroW kan afhankelijk van uw specifieke wensen uitgerust worden met tal van extra opties en accessoires.

Haal het maximale uit Homburg HeroW. Informeer bij uw dealer of Homburg Holland welke opties voor uw bedrijfssituatie van toepassing zijn.

Homburg HeroW: precies wat nodig is!

Autowash

AutoWash is een serie automatische spoel/reinigings-programma's. De HC 6500 regelt de bediening, zodat een maximaal reinigingseffect met het spoelwater wordt verkregen. Max. zeven spoelacties verminderen met slechts 400 liter de restantenconcentratie tot slechts 0,05%. Alle reinigingstesten vinden plaats volgens de ISO-reinigingsnorm (ISO 22368). De concentratiewaarde wordt dus gemeten nadat het systeem weer is gevuld.

AutoWash werkt met drie programma's die een eind maken aan het giswerk in het reinigingsproces: BoomFlush, FastFlush en MultiRinse. Ze zijn snel en makkelijk te bedienen.

Autofill

AutoFill is een systeem dat het tankvullingsproces voor de gebruiker vergemakkelijkt. De belangrijkste componenten zijn de gemotoriseerde SmartValves, AutoAgitation en een tankveiligheidssensor.

Hoe werkt AutoAgitation?

  1. Werkelijke tankinhoud wordt afgelezen op het scherm van de HC 6500
  2. De gebruiker stelt het vullingsvolume vanuit de cabine in
  3. De gebruiker gaat naar het werkgebied, sluit de slang aan en start de spuitklus via de FluidBox
  4. De SmartValve sluit wanneer het vloeistofvolume is bereikt
Opties

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!