Herow is een merk van
Herow

Stevig fundament

De Homburg HeroW is 2-wiel gestuurd en 4-wiel aangedreven met een wielbasis van 2,35 meter en een variabele spoorbreedte. Het chassis van de Homburg HeroW is dusdanig ontworpen om onder de zwaarste omstandigheden goed te kunnen werken. Hierdoor is het mogelijk de alom geprezen HARDI TwinForce spuitboom met luchtondersteuning tot een werkbreedte van maar liefst 30 meter toe te kunnen passen.

De Deutz TCD2012 L4 motor met hydrostatische aandrijving zijn geplaatst op de achteras. In het midden is de hoofdwatertank van 2.360 liter gemonteerd. Aan de voorzijde zijn de schoonwatertank van 250 liter en de brandstoftank van 135 liter geplaatst. Door deze uitgebalanceerde gewichtsverdeling blinkt de Homburg HeroW uit in wendbaarheid en stabiliteit.

De bodemvrijheid is 85 centimeter op bandenmaat 11.2.R32
voor en 12.4.R46 achter. Andere maatvoeringen zijn mogelijk. De spoorbreedte is variabel tussen 150 en 180 centimeter. Dankzij de grote wieluitslag (50°) is de Homburg HeroW zeer wendbaar. Zelfs met een spoorbreedte van 1.50 meter blijft de draaicirkel beperkt tot een radius van slechts 4.50 meter. Hiermee onderscheidt Homburg HeroW zich nadrukkelijk in de markt van zelfrijders.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!