Herow is een merk van
Herow

Spuitbomen

De Homburg HeroW kan naar keuze uitgevoerd worden met HARDI DELTA, - FORCE of - TWIN FORCE spuitbomen. De spuitdoppen hebben een onderlinge afstand van 50 centimeter (optioneel 25 cm).

De HARDI DELTA spuitboom (18 - 28 m) presteert uitstekend en is uiterst betrouwbaar. De robuuste driedimensionale constructie garandeert een prima duurzaamheid. Dankzij het uitgekiende ontwerp is de spuitboom uiterst compact bij transport en opslag. De HARDI FORCE is de perfecte keuze voor landbouwers
en loonwerkers die op grote schaal werken en op zoek zijn naar ongeëvenaarde prestatie en betrouwbaarheid. De robuuste driedimensionale structuur garandeert een ongeëvenaarde duurzaamheid. De HARDI FORCE is leverbaar in afmetingen van 18 tot 30 meter. De HARDI TWIN spuitbomen bieden het beste op het gebied van capaciteit, weersonafhankelijkheid en toedieningstechnologie. De ideale oplossing voor de meeste gebruikers. De TWIN is leverbaar in afmetingen van 18 tot 30 meter.

Roestvrijstalen spuitboombuizen zijn een standaardkenmerk van DELTA, FORCE en TWIN FORCE spuitbomen. Deze zorgen voor zowel duurzaamheid als een grote capaciteit van de spuitboom. Een meerweg-veerbelaste obstakelbeveiligingssectie beschermt de spuitboom tegen beschadigingen.

Mechanisme HARDI spuitbomen

  1. Spiraalveerdemping: twee grote spiraalveren dempen onmiddellijk open neer-bewegingen als gevolg van de bodemomstandigheden.
  2. Balanssysteem: het balanssysteem dempt snelle zijwaartse bewegingen en houdt de spuitboom horizontaal.
  3. Demping van het balanssysteem: een volledig instelbare hydraulische dempingscilinder dempt het balanssysteem.
  4. Geleidestangen: de gevoeligheid van het balanssysteem kan worden aangepast door de geleidestangen te verplaatsen.
  5. Schokdempers: een uniek schokdempsysteem dempt de voor- en achterwaartse horizontale bewegingen, evenals de horizontale schokbelasting.
  6. Rubberdempers: de rubber dempers dempen onmiddellijk op- en neerbewegingen.

Boomhelften

De kwaliteit van HARDI spuitbomen is onovertroffen:

Driedimensionaal ontwerp
Dit ontwerp verzekert een uiterst stevige spuitboom en daardoor minimale horizontale bewegingen van de spuitbomen en een zeer nauwkeurige toediening.

Overcenter vergrendelingsmechanisme
In combinatie met het driedimensionale ontwerp leidt dit tot een uiterst stevige spuitboom, wat een minimale spuitboombeweging en een zeer nauwkeurige toediening verzekert.

RVS spuitboombuizen
Alle spuitboomtypes zijn standaard voorzien van RVS spuitboombuizen Deze zorgen voor zowel duurzaamheid als een grote capaciteit van de spuitboom.

Obstakelbeveiliging
Een meerweg-veerbelaste obstakelbeveiligingssectie beschermt de spuitboom tegen beschadigingen.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!