Herow is een merk van
Herow

Optimaal zicht

In de cabine heeft bedieningscomfort prioriteit. De bestuurderspositie biedt uitstekend zicht, ruimte en rust. Het ontwerp en de positie van de cabine biedt zowel op de weg als in het veld optimaal zicht naar voren, opzij en dankzij de vier spiegels naar achteren. De voorwielen zijn zichtbaar vanuit de cabine: een groot voordeel, met name in vollegrondsgroententeelten.

Rechts van de bestuurdersstoel bevinden zich de belangrijkste bedieningselementen, ingedeeld naar functie en harmonieus geïntegreerd in de HARDI spuitcomputer. Alles is gemakkelijk bereikbaar vanuit de bestuurdersstoel. Standaard is de cabine uitgerust met getint glas, verwarming, en airco met actieve-koolstoffilters, een instelbaar stuur en een lucht-geveerde zitting. De bedieningsfuncties zijn voorzien van achtergrondverlichting, wat handig is tijdens werkzaamheden in het donker. Tevens is de cabine voorzien van een zonnescherm, handige opslagvakken en radioapparatuur.

De cabine is rondom voorzien van glas, inclusief panelen
aan beide zijden van de stoel. Hierdoor is het zicht op de voorwielen optimaal en wordt het indraaien van een gewasrij aan het begin van de werkgang vergemakkelijkt. De cabine is laag positioneerd ten opzichte van de tank en spuitboom, waarmee de gebruiker optimaal zicht heeft op het spuitwerk.

Spiegels en achteruitrijcamera

Het ontwerp van Homburg HeroW is erop gericht om onder alle omstandigheden veilig te kunnen werken.
Vier grote elektrisch verstelbare spiegels (twee keer twee, links en rechts) voor goed zicht in de verte én dichtbij (dode hoek). De spiegels zijn standaard voorzien van verwarming. De achteruitrijcamera is ideaal om te kunnen zien wie of wat zich achter uw Homburg HeroW bevindt. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen tijdens het achteruitrijden. Tevens zult u de veiligheid voor u en omstanders vergroten. U ziet spelende kinderen of dode hoeken sneller en beter op het 7 inch kleuren LCD scherm.

Verstelbare stuurkolom

Bedieningsgemak staat centraal bij Homburg HeroW. Dankzij de verstelbare stuurkolom kan de besturing en bediening optimaal worden afgestemd op de inviduele gebruiker. Door de stuurkolom naar voren te bewegen ontstaat extra ruimte voor het eenvoudig verlaten en betreden van de cabine.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!