Herow is een merk van
Herow

Compact en wendbaar

Dankzij de compacte bouw is een grote wieluitslag mogelijk, waardoor de draaicirkel zeer klein is.

Dit is in de vollegrondstuinbouw met veelal korte wendakkers een groot voordeel. Vooral op relatief kleine percelen betekent dit dat een maximaal oppervlak kan worden geteeld. De radius is slechts 4.50 meter.

De compacte bouw gaat niet ten koste van de bodemvrijheid. Deze is met 0,85 meter zeer ruim en biedt, zonder schade voor het gewas, volop ruimte aan een grote variatie aan (hogere) teelten.

Doordat de wielmotoren volledig in de velg zijn verwerkt, is over de volledige spoorbreedte sprake van een maximale bodemvrijheid.

Variabele spoorbreedte

Optioneel kan de Homburg HeroW worden uitgevoerd met variabele hydraulische spoorverstelling (maximaal 0.30 m).

Zo is bijvoorbeeld een spoorbreedte mogelijk van 1.50 meter in het veld en 1.80 meter op de weg voor meer stabiliteit. Voor telers met variërende rijculturen is deze spoorverstelling een uitkomst. Andere spoorbreedtecombinaties zijn op verzoek leverbaar.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!